Välkommen till Brf. Solhem 1

Vi är en förening med 102 st. lägenheter fördelade på 5 stycken putsade hus i ljusa färger. Husen som är byggda i 4 våningar är präglade av en enkelhet och funktion med öppna och ljusa lägenheter i varierande storlekar, 1-5 rok som alla har uteplats eller balkong. Föreningen bildades 2003 då också de första medlemmarna flyttade in.

I föreningen finns tvättstuga, förråd, gästrum med plats för 4-6 personer som kan hyras till självkostnadspris, samt parkeringsplatser med eller utan elstolpe. Vi har även en trevlig och öppen innergård med plats för lek och avkoppling. Det finns även en gruppbostad som förvaltas av Stockholmsstad.

Solhemsområdet ligger i Spånga 16 kilometer från Stockholms city. Solhem är en stadsdel i västerort, med traditioner från 1920-talet. Här samsas de gamla traditionella villorna med de nya arkitektoniska husen och den ”nya” stadsdelen Solhem.

Brf. Solhem 1 ligger nära pendeltågsstationen. Pendeltåget från Spånga station in till T-centralen tar ca 12 min. I Solhem finns tillgång till förskolor, låg-, mellan- och högstadieskola samt gymnasium. Närheten till både Spånga, Vällingby Centrum samt Kista Galleria det ger många alternativ till restauranger och affärer. I den norra och södra delen av Solhem finns mindre skogar med fina strövområden.

Välkommen till oss!